Winkelwagen 030-241 2032

Merken en
gesponsorde koppelingen

 
 
 

OEM fit camera's - USA cars

TradeVision Automotive levert voor de Dodge RAM en de Ford F150/250/ 350/450/550 modelspecifieke achteruitrij camera's. Deze in de achterklep/handgreep geďntegreerde camera's worden geproduceerd in Amerika conform de TS16949, ISO9001 en OEM kwaliteitsnormen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NB : Indien uw Truck is voorzien van een af-fabriek navigatiesysteem of een dubbel DIN-radio met video ingang (tulp-/RCA-stekker) dan kan de achteruitrijcamera hierop worden aangesloten middels de meegeleverde video kabel.  

 


OEM fit 4.3" MAGNA TFT LCD Spiegel 

U kunt ook kiezen voor een Magna TFT LCD-spiegel, deze is leverbaar met een 4.3-inch TFT LCD-scherm en wordt geleverd inclusief spiegel/raam adapter zodat deze eenvoudig (OEM fit) op de originele plaats gemonteerd kan worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Een TFT LCD spiegel kent enkele grote voordelen t.o.v. van een losse monitor :

  1. De perfecte montageplaats van een TFT LCD spiegel (vervangt de reeds gemonteerde spiegel), een losse monitor wordt op het dashboard gemonteerd waardoor deze veel kwetsbaarder is
  2. Een TFT LCD spiegel is diefstal ongevoelig, deze is niet herkenbaar als monitor
  3. Het interieur van de auto blijft met een TFT LCD spiegel in originele staat
  4. Natuurlijke kijkhoek t.o.v. uw zithouding
  5. Zeer degelijke montage 
  

SourcePWR PLUS | 12 volt accessoires van stroom voorzien 

Stop met het besteden van zoveel tijd onder het dashboard op zoek naar een voedingsbron. 

De SourcePWR PLUS (TV-2951) verkort uw installatietijden aanzienlijk door een snelle, kosteneffectieve manier te bieden om stroom te leveren voor geďnstalleerde accessoires wanneer het contact is ingeschakeld en deze weer uitschakelt wanneer het contact is uitgeschakeld.  

Met een robuuste, waterbestendige constructie, is SourcePWR Plus klein genoeg om in je handpalm te passen en eenmaal aangesloten kan het discreet worden verborgen.    

SourcePWR Plus

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over SourcePWR PLUS

 

 

 SourcePWR PLUS 12 volt voeding installatievideo

 
tekstsluiten
tekstsluiten