Winkelwagen 030-241 2032

Merken en
gesponsorde koppelingen

 
 
 

VIOFO| FULL HD Dashcams

De VIOFO A119 is de meest compacte en uiterst geraffineerde, state-of-the-art high-tech dashcam en levert de beste prestaties die vandaag beschikbaar zijn. Met een resolutie van 2K 1440P 30fps -en bij 1080P zelfs 60fps- wat zorgt voor het scherpst en meest gedetailleerde beeld ooit.

 

   

NOVATEK NT96660 chip 

In de A119 wordt de nieuwste NOVATEK NT96660 main chip toegepast, samen met de high-end 4MP OV4689 sensor. Deze combinatie van hightech chip en sensor geeft u een bijzonder soepele HD 2K en 1080P 60 fps beeldkwaliteit, zowel overdag als ’s nachts bij slechte lichtomstandigheden.

 

  

Geen accu, maar een condensator!

De voeding krijgt de camera via een krachtige condensator i.p.v. een accu! Dat heeft een aantal belangrijke voordelen: een wezenlijk hogere hitte-tolerantie, waardoor de camera bij zomerse temperaturen beter presteert dan een camera met accu. Daarnaast is de levensduur van de condensator beduidend langer dan een accu.
Veel bekende dashcam problemen, zoals oververhitting, het bol en lek worden van de accu, en het laatste bestand missen zijn met de condensator voeding niet aanwezig.

160 graden groothoek

Het objectief van de A119 is een F1.8/160 graden groothoeklens. Daarmee zal de A119 elk detail wat zich voor u afspeelt registreren en mist u niets.

First class nacht performance

Dankzij het F1.8 objectief en de HDR CMOS van de OV4689 heeft de A119 een bijzonder hoge lichtgevoeligheid. Daardoor krijgen de opnames in moeilijke lichtomstandigheden, zoals ’s nachts, toch een uitstekende detaillering, scherpte en kleurverzadiging.

Draaibaar objectief

De lens van de A119 is draaibaar, van boven naar beneden en van links naar rechts. Hierdoor vindt u eenvoudig het meest geschikte opname standpunt.

GPS-logger (art. nr.: A119-G + A119S-G)

Met de GPS module beschikt u over extra informatie o.a.: 
  • Gereden snelheid
  • Gereden locaties
  • Lane Departure Warning System, wat u waarschuwt als u uw rijbaan verlaat
  • FCWS, Forward Collision Warning System, wat u waarschuwt bij een dreigende botsing

  


SourcePWR PLUS | 12 volt accessoires van stroom voorzien 

Stop met het besteden van zoveel tijd onder het dashboard op zoek naar een voedingsbron. 

De SourcePWR PLUS (TV-2951) verkort uw installatietijden aanzienlijk door een snelle, kosteneffectieve manier te bieden om stroom te leveren voor geďnstalleerde accessoires wanneer het contact is ingeschakeld en deze weer uitschakelt wanneer het contact is uitgeschakeld.  

Met een robuuste, waterbestendige constructie, is SourcePWR Plus klein genoeg om in je handpalm te passen en eenmaal aangesloten kan het discreet worden verborgen.  

SourcePWR Plus

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over SourcePWR PLUS

 

 

 SourcePWR PLUS 12 volt voeding installatievideo

 

 

tekstsluiten
tekstsluiten