Winkelwagen 030-241 2032

Merken en
gesponsorde koppelingen

 
 
 

LED verlichting voor motorfietsen

U als bestuurder van een motor weet als geen ander dat u zeer kwetsbaar bent in het verkeer, hoe vaak hoor je niet dat bij een ongeval, waarbij een motorrijder of fietser betrokken is “ik zag hem niet”!

Een goede verlichting is hierbij essentieel, niet alleen om gezien te worden maar meer nog om zelf mogelijke gevaren snel aan te zien komen en daarop snel te kunnen reageren. Fabrikanten hebben voor auto’s en vrachtauto’s de LED lamp ontwikkeld.

Deze superieure LED verlichting is nu ook leverbaar voor uw motor!

 


 

Europese richtlijnen voor LED verlichting 

TradeVision Automotive heeft veel aandacht geschonken aan de wetgeving rondom LED verlichting en heeft, i.s.m. de fabrikant (TÜV gecertificeerd), een speciale LED set ontwikkeld welke is gehomologeerd volgens de Europese richtlijnen en daarmee voldoet aan de verplichte Europese typegoedkeuring (artikel 4.1 en 4.2 van de Regeling voertuigen). 

 

Dit betekent dat alle motorfietsen met achteraf ingebouwde ZR-LED™ verlichting, zich vrij mogen bewegen door alle Europese lidstaten. 

 

Philips LUMILED | Brandpunt 

Bij de ontwikkeling van de LED lamp is optimaal rekening gehouden met het brandpunt van de conventionele verlichting en de oorspronkelijke koplamp.

Philips LUMILED’s hebben als grote voordeel dat ze exact op dezelfde plaats gemonteerd kunnen worden als de gloeidraad in een halogeen lamp. Dit zorgt ervoor dat de lichtafstelling optimaal en exact blijft. Hierdoor verblindt u niet uw tegenliggers en heeft u zelf de meeste lichtopbrengst. 

LED verlichting met E-keur 

 

Een perfect lichtbeeld zonder hinderlijke schitteringen.  

 

 

 

LED verlichting met een Passief koelelement 

We hebben ervoor gekozen om de LED lamp uit te rusten met een passief koelelement zonder ventilator. Een ventilator is storingsgevoelig (interferentie) en zorgt vaak voor problemen. Een passief koelelement daarentegen doet altijd zijn werk. De warmtegeneratie van de Philips LUMILED’s blijft beperkt waardoor het passieve koelelement voor meer dan voldoende warmteafvoer zorgt. 

 

Beschikbare lampfittingen 

ZR-LED™ verlichting is ontwikkeld voor motorfietsen die beschikken over de volgende typen halogeen koplampen:

H1, H3, H4, H4 DUAL, H7, H9, H10, H11, H13 DUAL, HB3-9005, HB4-9006 en HIR2-9012.

 

Lampfitting zoeken KLIK hier  

 

tekstsluiten
tekstsluiten