Winkelwagen 030-241 2032

Merken en
gesponsorde koppelingen

 
 
 

SourcePWR Plus voorkomt installatie stress

Terwijl u dit leest wordt ergens ter wereld door een autodealer een nieuw voertuig verkocht. Dit voertuig beschikt mogelijk niet over alle accessoires die de klant wil en kan vervolgens naar uw winkel gaan voor de installatie van bijv. Stoelverwarming, een Camera systeem, Parkeersensoren of een DashCam en u moet hiervoor een stabiele 12-volt voeding zoeken in een voertuig waaraan u misschien nooit eerder hebt gewerkt.

 

SourcePWR PLUS 12 volt voeding  

Het installeren van een aftermarket 12-volt accessoire in een boot, auto, vrachtwagen, camper, tractor of motorfiets kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Het vinden van de juiste draden kan veel tijd kosten en dus ook geld, bij verkeerd aansluiten kan er ook schade ontstaan in het elektrische circuit. Ook als deze accessoires - per ongeluk of opzettelijk - ingeschakeld blijven dan kan dit een lege accu veroorzaken.

SourcePWRPlus voorkomt deze situaties bij de achteraf montage van bijvoorbeeld radio's, navigatiesystemen, verlichting, radar- en communicatieapparatuur. Met 2 programmeer modi en 3 verschillende functies bespaart SourcePWR Plus tijd en geld met behoud van de juiste accuspanningen. Met een robuuste, waterbestendige constructie, is SourcePWR Plus klein genoeg om in de palm van je hand te passen en eenmaal aangesloten kan het discreet worden verborgen.

 

Functie 1 - De Basisfuctie

Na het aansluiten van de + en - genereert SourcePWR Plus stroom voor uw accessoires terwijl de motor loopt en schakelt weer uit als de motor wordt uitgezet. SourcePWR Plus heeft een interne LED die de zekering verlicht wanneer de stroom is ingeschakeld en de motor draait, waardoor een snelle en eenvoudige instelling en diagnose mogelijk is.

 

Functie 2 - Programmeerbare vertraging

U kunt bepalen hoe lang de accessoires ingeschakeld blijven door maximaal 90 minuten in het programmamodus te kiezen. Deze functie is zeer geschikt voor het "nabootsen" van de CAN-BUS-uitschakeltijd, voor het creŽren van een RAP-circuit (extra accessoire) en voor voertuigen die zijn uitgerust met een Start / Stop-technologie.

 

Functie 3 - Batterijbesparing

Apparaten worden ingeschakeld met de motor, maar blijven ingeschakeld wanneer de motor wordt uitgeschakeld. Deze modus blijft stroom leveren aan het accessoire totdat de batterijspanning 11,5 volt bereikt. Deze functie is met name geschikt voor accessoires zoals radio's en dashcams, deze hoeven dus niet speciaal uitgezet te worden en u hoeft zich geen zorgen te maken dat de batterij helemaal leeg is.

 

SourcePWR PLUS 12 volt voeding installatievideo

 
tekstsluiten
tekstsluiten