Winkelwagen 030-241 2032

Merken en
gesponsorde koppelingen

 
 
 

EasyPark™ parkeersensoren

Alle EasyPark™ parkeersensoren (Ø19mm) zijn van de 3e en laatste generatie parkeersensoren. Deze parkeersensoren (micro sensoren) hebben geen last van weersinvloeden en zijn overspuitbaar (ook metallic lak), daarbij werken EasyPark™ parkeersensoren probleemloos in auto's die zijn voorzien van het CAN-bus systeem.

Het verschil zit in het aantal sensoren (2 of 4) en of het systeem alleen door middel van een geluidssignaal waarschuwt of dat dit ook wordt ondersteunt door een LED display. Het LED display geeft daarbij ook aan of het obstakel zich links of rechts van de auto bevindt.

In de EP-4SLIF (VOORzijde) is een SpeedSwitch geïntegreerd waardoor het systeem pas wordt ingeschakeld onder de 20 km/u.

 


SourcePWR PLUS | 12 volt accessoires van stroom voorzien 

Stop met het besteden van zoveel tijd onder het dashboard op zoek naar een voedingsbron. 

De SourcePWR PLUS (TV-2951) verkort uw installatietijden aanzienlijk door een snelle, kosteneffectieve manier te bieden om stroom te leveren voor geïnstalleerde accessoires wanneer het contact is ingeschakeld en deze weer uitschakelt wanneer het contact is uitgeschakeld.  

Met een robuuste, waterbestendige constructie, is SourcePWR Plus klein genoeg om in je handpalm te passen en eenmaal aangesloten kan het discreet worden verborgen.  

SourcePWR Plus

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over SourcePWR PLUS

 

 

 SourcePWR PLUS 12 volt voeding installatievideo

 
tekstsluiten
tekstsluiten